Hocalar İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://hocalariho.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mahalle Uşak Caddesi no.4 Hocalar AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Hocalar İmam-Hatip Ortaokulu olarak; sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde adından söz ettiren milli ve manevi değerlere sahip bireylerin yetişmesinde örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.
MİSYON : Öğrencilerin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : Pazartesi-Salı-Perşembe 08.40-15.25 Çarşamba 08.40-16.20 Cuma 08.30-15.20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce-Arapça
Isınma : KALORİFER
Servis : Okulumuzda taşımalı eğitim vardır.Öğretmenlerin servisi yoktur.
Ulaşım : Her gün Hocalar Birlik minibüsleriyle Afyonkarahisar il merkezine, Sandıklı ilçesine, Uşak iline ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Hocalar ilçesi merkezindedir. Afyonkarahisar il merkezine 110 km uzaklıktadır. Uşak iline 60 km uzaklıktadır. Sandıklı ilçesine 35 km, Banaz İlçesine 35 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Furbol,basketbol,bocce,masa tenisi.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :